אולם G
אקוודור מזמינה אותך לגלות את ארבעת העולמות שלה (החוף הפסיפי, הרי האנדים, האמזונס ואיי הגלפגוס)
דרך סודות המטבח שלה: מראשיתה של תרבות טרום האינקה ועד ההיתוך שהתהווה בין המנהגים האינדיאנים לבין אלה של הכיבוש הספרדי, אשר משתקפים בטכניקות והמזונות המגוונים שיש לארץ אקוודור שבדרום אמריקה להציע.
הקסם של "אמצע העולם" בא לידי ביטוי במסורת, באגדות ובמיתוסים שהועברו מדור לדור, בשילוב עם אמונות מקומיות, קסמים ושמאניזם, בעוד שהקרקעות והמיקרו אקלים המגוונים של המדינה תורמים לאיכות של המוצרים הטבעיים ומכאן לעושר של המטבח האקוודוריאני והערכתו ברחבי העולם.
המטבח העכשווי של אקוודור קיבל את השפעתו המשלימה מתרבויות נוספות עקב הגירה של אקוודוריאנים למדינות אחרות בעולם. לפיכך, הגסטרונומיה הלאומית הפכה לכלי שבאמצעותו התרבות הקולינרית העתיקה מקרבת לעולם את פלאי הטבע של אקוודור ומוצריה בעלי האיכות הגבוהה.